Camp Puikkokoski

Puikkokosken kämppä on edustuskäyttöön kunnostettu perinteinen metsäkämppä kauniissa kainuulaisessa metsämaisemassa. Alun perin tukkijätkien majoituspaikaksi rakennettu kämppä on myöhemmin saanut uuden elämän nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuna edustustason erämaakohteena.

Kämpän päärakennus soveltuu metsästäjien tukikohtana toimimisen lisäksi mainiosti illanviettoihin, perhejuhliin, harrastustoimintoihin ja muihin ryhmäohjelmiin. Joen rannalla sijaitseva kelohonkainen sauna kylvettää isommankin ryhmän kerralla. Tarvittaessa kauttamme saat myös täyden palvelun paketin sisältäen kuljetukset, ruokailut, ohjelmat ja majoituksen.

Metsästysoikeus tilalla on lähes 5000 hehtaarin alueelle. Alueella on hyvä metsäkanalintukanta, runsaasti hirviä sekä muuta pienriistaa. Metsästysohjelmissamme toteutamme modernilla otteella suomalaista eräperinnettä kunnioittaen.

Kämpää vuokrataan myös asiakkaan omaan käyttöön. Metsästyskaudella vuokrahintaan sisältyy myös pienriistan metsästysoikeus alueella yksinoikeudella. Hirvijahti järjestetään asiakkaan toivomuksen mukaan, omatoimiseen jahtiin määritellään lupakiintiö ja metsästyksen johtaja järjestäjän puolesta. 

Ruokailut

Kämpän hyvin varustettu keittiö on tarvittaessa asiakkaan käytössä omia kokkailuja varten. Kämpän pihapiirissä sijaitseva grillikatos on tarvittaessa käytössä. Suosituimpia ovat kuitenkin täyden palvelun paketit, joissa kokkimme Maija loihtii herkullisia aterioita paikallisista raaka-aineista. Täyshoitoon kuuluu tukeva kämppäaamiainen, nuotiotulilla nautittava retkilounas, iltapäivän välipala sekä kolmen ruokalajin illallinen. Pöydän antimet koostuvat tyypillisesti sienistä, marjoista, kalasta sekä riistasta herkullisiksi kokonaisuuksi jalostettuna. 

Majoitus

Kämpällä on majoitusmahdollisuus 16 henkilölle neljässä erillisessä makuuhuoneessa. Huoneet ovat jaoltaan 2* 6hh ja 2 * 2hh. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät täyden palvelun paketteihin, myös vuokrakäytössä saatte ne käyttöönne pientä lisämaksua vastaan.

puikkokoskisauna
puikkokoskitoimisto
nuotio
puikkokoskikoristeet
joki
puikkokoskikattaus
accomodation
puikkokoski-tupa
hirvenpaa
puikkokoskisaunaulkoa
puikkokoskijoki
puikkokoskiulkoa
puikkokoskiruokaannos
puikkokoskijuhla
ruokaannos

© Wilderness Vuokatti | web design Davas