Skip to main content

Camp Puikkokoski

Puikkokosken kämppä on edustuskäyttöön kunnostettu perinteinen metsäkämppä keskellä kainuulaista korpea, mutta silti hyvien liikenneyhteyksien päässä.  Alunperin tukkijätkien majoituspaikaksi rakennettu kämppä on saanut uuden elämän edustustason erämaakohteena, varustettuna nykyaikaisilla mukavuuksilla. Kämpällä voit viettää päivän tahi useamman, nauttia hiljaisuudesta ja kelosaunan lempeistä löylyistä. 

Kämpän päärakennus soveltuu metsästäjien tukikohtana toimimisen lisäksi mainiosti erilaisiin illanviettoihin, perhejuhliin, kokous-ja koulutustilaisuuksiin sekä harrastustoimintoihin. Kämpän sydämenä toimii lämminhenkinen tupa, jossa on iso luonnonkivitakka ja istumapaikat noin 70 hengelle. Tuvasta käynti katetulle 30 m² terassille. Joen rannalla sijaitseva kelohonkainen sauna kylvettää isommankin ryhmän kerralla. 

Metsästysoikeus tilalla on lähes 5000 hehtaarin alueelle. Alueella on hyvä metsäkanalintukanta, runsaasti hirviä sekä muuta pienriistaa. Metsästysohjelmissamme toteutamme modernilla otteella suomalaista eräperinnettä kunnioittaen.

Metsästyskaudella vuokrahintaan sisältyy myös pienriistan metsästysoikeus alueella yksinoikeudella. Hirvijahti järjestetään asiakkaan toivomuksen mukaan, omatoimiseen jahtiin määritellään lupakiintiö ja metsästyksen johtaja järjestäjän puolesta. 

Tarvittaessa kauttamme saat myös täydenpalvelun paketin sisältäen kuljetukset, ruokailut, ohjelmat ja majoituksen.

Ruokailut

Kämpän remontoitu ja hyvin varusteltu keittiö on tarvittaessa asiakkaan käytössä omia kokkailuja varten. Pihapiirissä on myös ulkotulipaikka.
Suosituimpia ovat kuitenkin täyden palvelun paketit, joissa kokkimme Maija loihtii herkullisia aterioita paikallisista raaka-aineista. Täyshoitoon kuuluu tukeva kämppäaamiainen, nuotiotulilla nautittava retkilounas, iltapäivän välipala sekä kolmen ruokalajin illallinen. Pöydän antimet koostuvat tyypillisesti sienistä, marjoista, kalasta sekä riistasta herkullisiksi kokonaisuuksi jalostettuna. 

Majoitus

Kämpällä on majoitusmahdollisuus 16 henkilölle kuudessa erillisessä makuuhuoneessa. Huoneet ovat jaoltaan 4 * 3hh ja 2 * 2hh. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät täyden palvelun paketteihin, myös vuokrakäytössä saatte ne käyttöönne pientä lisämaksua vastaan.

a apuikkokoski
hirvenpaa
joki
nuotio
puikkokoski-tupa
puikkokoskijoki
puikkokoskijuhla
puikkokoskikattaus
puikkokoskikoristeet
puikkokoskiruokaannos
puikkokoskisaunaulkoa
puikkokoskisaunauusi
ruokaannos