Linnun metsästys

Puikkokosken alueella on hyvä kanalintukanta. Metson tai teeren voi nähdä jopa kämpän portailta. Lintujahtiin pääsee omatoimisesti tai ohjatusti metsästysoppaan ja toimivan lintukoiran kanssa toivomustenne mukaan. Asiakkaan omat koirat ovat myös tervetulleita jahtiin.

Muista jahtitavoista esimerkiksi aamuiset kyttäystuokiot teerien soidinpaikoilla ovat olleet erittäin tykättyjä ja tuloksellisia.

Ryhmän käytössä on tapahtuman ajan yksityisesti 5000 hehtaaria metsästysaluetta sekä edustuskämpän palvelut.

nuotiolla
metsastaja-koirat
linnunmetsastys-harso
teeret
Wood-grouse
lilli
koirajamies
koiratjamies
metso mies ja koira
hyttysia
teeret2
lintumetilla

Esimerkkiohjelma, 3 päivää

1 päivä

Ryhmä saapuu Camp Puikkokoskelle Kontiomäkeen. Perille saavuttua saunotaan ja syödään tukeva kämppäillallinen. Yö sujuu mukavasti majoitushuoneissa (3 huonetta). Illallisen yhteydessä metsästyksenjohtaja tarkistaa aseiden sekä ampujien asiapaperit. Samalla käydään läpi päivän metsästyssuunnitelma, linnunmetsästyksen säännöt ja turvallisuusmääräykset.

2. päivä

Aamu voidaan aloittaa aikaisella teerijahdilla, jolloin siirrytään aamuhämärässä läheiselle soidinpaikalle kävellen ja piiloudutaan odottamaan teerien aamuseremonioita. Mikäli olosuhteet ovat suotuisat, voidaan päästä kiväärin kantaman etäisyydelle teerien parvesta. Aamiainen nautitaan kämpällä ja samalla valmistaudutaan päivän jahtiin. Mukaan pakataan retkieväät ja loppupäivä kuluu yksin tai porukassa, oppaan kanssa tai ilman metsästysalueella samoillen. Illaksi kokoonnutaan kämpälle saunomaan ja syömään illallista. Jälkipelit jatkuvat kunnes on aika mennä yöpuulle.

3. päivä

Aamiainen kämpällä ja toistetaan ensimmäisen päivän jahtisuunnitelma. Aamuvirkuille on myös mahdollisuus teerien aamusoitimelle menoon. Retkilounas syödään tulilla istuen ja iltapäivästä on jahdin päättymisen jälkeen mahdollisuus saunomiseen ennen kotimatkalle lähtöä. 

Hinta: Tarjous ryhmäkoon ja palveluiden mukaan.

 Ota yhteyttä

 

© Wilderness Vuokatti | web design Davas